Kopej studnu dokud ještě nemáš žízeň
        
       
        
        
          
        
Zde se budou objevovat moje názory na situace, které běžně řešíme 
  v souvislosti se stravou, dále novinky v oblasti výživy a suplementace, 
  případně pozvánky na akce.
Jak poznat kvalitní Omega 3?
O důležitosti Omega 3 pro náš organismus se mluví velmi často a výrobci se 
předhánějí v nabídce. Nemám na mysli "vylepšení" typu kombinace Omega 3 + 6 
případně + 7 či 9. To je z mého pohledu špatně, protože nám ve stravě chybí 
Omega 3, těch ostatních máme dost a důležitý je právě poměr Omega 3/Omega 6 v naší stravě.
Mám na mysli kvalitu přímo Omega 3. V přírodě se totiž tyto kyseliny nachází 
ve formě triglyceridů. Ty jsou naším tělem dobře přijímány. Nešetrným zpracováním, 
např. koncentrací méně kvalitní suroviny se však změní na etylestery, které náš 
organismus moc dobře nepřijímá.
A jak poznat, který produkt máme? Vymáčkněte obsah tobolky na polystyren a nechte 
působit. Etylestery polystyren rozpouštějí, triglyceridy nikoli.
Nic se s polystyrenem nestalo? Produkt, který používáte je kvalitní!
 Newsletter, 
Další články